Eftersom Micke åkte hit och dit och inte var hemma så mycket alls idag, samt att det blåste kallt och solen gjorde som Micke, så passade vi på att plocka upp potatisen först…

Det var jättespännande, det låg putatisar huller och buller i en hink med jord och på de där gröna blomstammarna…Sen åkte vi en sväng med Micke när han kom hem en liten stund och då beställde vi grejer till min bil som är inlämnad för ett litet hål (trodde jag) i avgasröret…
Det visade sig att HELA måste bytas och det ska komma imorgon.

SUCK

Väl hemma igen börjar det småregna emellanåt och sol fram o tillbaka, men då passar Tindra och jag på att baka bullar medan Micke är ute med Ulf och bygger…Jajusst det jag…
Lite tankearbete och jag vet på ett ungefär hur jag vill att min farstukvist ska se ut…
Men det blir nästa år, ni får fantisera lite själva…Vinklar och sånt är inte lätt i Photoshop, ni får fantisera lite själva…