Först en sväng till Birsta för när det är -15 så vill man inte ut och åka skridskor som vi hade tänkt vi skulle göra.

Hem sen och packa upp de vi hade handlat…
Lite smått och gott till middagen ikväll som i skrivande stund ser ut att bli en MYCKET sen middag för Micke kommer aldrig i byxorna så vi kan åka på hans jobbarkompis kalas…

SUCK va det ska ta tid för killar att göra sig klara.
Olika falla ödet lotter eller egot, beror på hur man ser det!

Själv har jag hunnit färga håret, klippt lite pelargonier, hjälpt Tindra duschat och fixat hennes hår samt målat hennes naglar, fixat mig själv, packat upp ALLT och slagit i gång en brasa, hänt tvätt, fotat lite och packat väskan, samt spelat ett spel på internet sex gånger…

Så här fin blev Tindra Snart åker vi iaf. på kalas och jag hoppas verkligen inte att vi blir så jättelänge för jag är sugen på ost o kex samt vin ikväll, då kanske vi skippar middagen och tar den imorgon istället och det jag tänkt då får bli på måndag för ost o kex SKA jag ha!